õppepäev

Õppepäev Voorel „Kuidas koostada perekonna sugupuud”

Käesoleva aasta 21. märtsil algusega kell 14.00 toimub Voorel aktiviseerimiskeskuse volikogu saalis õppepäev „Kuidas koostada perekonna sugupuud”.

Suguvõsa uurimise ehk genealoogia õppepäev on mõeldud kõigile huvilistele, keda huvitab oma suguvõsa arengulugu. Tänapäeval, mil meie ette kerkivad sageli eksistentsiaalsed küsimused, võimaldab oma juurte tundmine leida pidepunkte, mis aitavad taastada vaimset tasakaalu. Teades oma minevikku, võime paremini kohaneda olevikuga ning vaadata julgemalt tulevikku. Õppepäeval antakse ülevaade sellest, kuidas ja kust saada teavet oma eellaste kohta, milliseid allikmaterjale kasutada, kuidas suhtuda olemasolevasse teabesse ning mida peab teada Eesti ajaloost.

Õppepäeva viib läbi SA Saare valla Aktiviseerimiskeskuse juhatuse liige Rein Lillak.

Comments are closed.