Tervislik toitumine õppepäev

Seltsis segasem

Käesoleva aasta 22. jaanuaril loodi Voorel, aktiviseerimiskeskuses seltsing Ühine Pere. Ühisel häälel valiti seltsingu esimeheks Rein Lillak. Esialgu astus seltsingusse 15 liiget. Hiljem on avaldanud soovi veel inimesi meiega liituda. Kes soovib saab edaspidigi liikmeks astuda. Tuleb kirjutada ainult avaldus.

Vastloodud seltsingu Ühine Pere esimene õppepäev toimus 13. veebruaril. Teemaks oli tervislik toitumine ja tervislik toit. Üritusest võttis osa 30 inimest. Meie õppepäeva tulid kuulama ja ühtlasi ka tervitama ansambli Allikad lauljad koos oma tubli ja tragi juhendajaga Heino Sulgeriga. Rahvale meeldis ansambli esinemine väga.

Tervislikust toitumisest ja toidust rääkis põhjalikult Eda Arold. Kohviku töötajate abiga oli meile valmis keedetud ühepajatoit, mida saime koos degusteerida. Maitses hea.

Comments are closed.